izgara-tavuk-gogsu

Fırında Tavuk Izgara

Kısa Açıklama

2 parça derisiz tavuk göğsü
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
½ çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
Hazırlanışı: Tavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün. Tavuk hariç diğer malzemeleri bir kapta karıştırın. Karışımı tavuk parçalarının üzerine sürün. Tavukları ızgara yöntemi ile tavada veya ızgarada pişirebilirsiniz. Afiyet olsun..

İçerikler

  • 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 2 Parça Derisiz Tavuk Göğsü
  • 2 Diş Sarmısak
  • 1/2 Çay Kaşığı Karabiber
  • 1 Çay Kaşığı Kekik

Hazırlanış

0 saat: 20 dakika

Zorluk

3/10

2

Servis

Besin Değerleri

Hazırlanış Aşamaları

1. Tavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün.
2. Tavuk hariç diğer malzemeleri bir kapta karıştırın.
3. Karışımı tavuk parçalarının üzerine sürün.
4. Tavukları ızgara yöntemi ile tavada veya ızgarada pişirebilirsiniz.

Bu tarifleri de beğenebilirsiniz