Kahvaltı

Protein kaynağı sebzeli peynirli omlet, kalsiyum deposu peynir, yüksek C vitaminine sahip roka ile kapya biber ve lifli kepekli ekmek ile çeşitli ve sağlıklı bir kahvaltı sizleri bekliyor.

Sebzeli Mantarlı Omlet, Cevizli Peynir Topları, Kapya Biber, Tahıllı Ekşi Mayalı Ada Ekmeği

Protein kaynağı sebzeli peynirli omlet, kalsiyum deposu peynir, yüksek C vitaminine sahip roka ile kapya biber ve lifli kepekli ekmek ile çeşitli ve sağlıklı bir kahvaltı sizleri bekliyor.

1.Ara Öğün

Yaban mersini antioksidan kapasitesi en yüksek besinlerden biri olmakla ün salmıştır.

Yaban Mersini Kurusu

Yaban mersini antioksidan kapasitesi en yüksek besinlerden biri olmakla ün salmıştır.

Öğlen Yemeği

Meksika fasulyesinin, 250 gramında 80-90 g. magnezyum bulunur. Bu nedenle, magnezyum eksikliğinin neden olduğu kaygı, bitkinlik ve yorgunluk hissinin giderilmesinde etkilidir.

Zeytinyağlı Meksika Fasulyesi, Akdeniz Yeşillikleri Salatası, Yoğurtlu Havuç Mezesi

Meksika fasulyesinin, 250 gramında 80-90 g. magnezyum bulunur. Bu nedenle, magnezyum eksikliğinin neden olduğu kaygı, bitkinlik ve yorgunluk hissinin giderilmesinde etkilidir.

2.Ara Öğün

İçeriğindeki bol lif sayesinde kilo kontrolüne yardımcı olan ve mineral bakımından zengin olan bal kabağı, iddialı olduğumuz enfes cheesecake ile birleşti.

Balkabaklı Cheesecake

İçeriğindeki bol lif sayesinde kilo kontrolüne yardımcı olan ve mineral bakımından zengin olan bal kabağı, iddialı olduğumuz enfes cheesecake ile birleşti.

Akşam Yemeği

Guacamole sosun içeriğinde bulunan avokado, yüksek protein, A ve E vitaminlerini ihtiva eder. Tavuklu quesedilla’nızın da içeriğinde bulunan Guacamole sos ve salsa sosun, tavuk ile birleşmesiyle tadına doyulmaz bir lezzet ortaya çıktı.

Tavuklu Quesedilla, Guacamole Sos, Salsa Sos

Guacamole sosun içeriğinde bulunan avokado, yüksek protein, A ve E vitaminlerini ihtiva eder. Tavuklu quesedilla’nızın da içeriğinde bulunan Guacamole sos ve salsa sosun, tavuk ile birleşmesiyle tadına doyulmaz bir lezzet ortaya çıktı.

Örnek Menü Sonraki Öğün
Örnek Menü Önceki Öğün
Fedbox Logo

Fedbox yoğun isteğiniz üzerine SİLİVRİ’de

%10 İNDİRİM
20 TAM GÜNLÜK PAKETLERDE


İndirimden faydalanmak için AŞK14 kodu
ile online alım yapabilir yada
212 288 02 12 numaralı
müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Son gün: 14.02.2018

HEMEN BİLGİ AL
HEMEN SİPARİŞ VER
İşlem Durum Simge - Process Status Icon
Popup Close
Fedbox Logo

Kullanıcı Adınız:


Şifreniz:

Giriş Yap

Şifremi Unuttum

E-Posta Adresiniz:




           


GİRİŞ YAPINIZ

Kullanıcı Adınız:


Şifreniz:

Giriş Yap

Şifremi Unuttum

E-Posta Adresiniz:


SAĞLIKLI YAŞAM BLOĞU



Önceki Buton Sonraki Buton
Foto
23
May
Mevsim Sebzelerinden Semizotu
Besin Değerleri (100 g için) Enerji: 16 kcal Karbonhidrat: 3.4 g Protein: 1.3 g Yağ: 0.1 g Lif : 1.6 g C vitamini: 21 mg Potasyum: 494 mg   Su oranı ve mineral değeri oldukça yüksek semizotunun ister yemeğini, ister yoğurt ile cacığını isterseniz de salatalarınızın içerisine doğrayabilirsiniz. Tokluk hissinizi arttırırken kalori alımını azaltacak bir sebzedir. Doğu Akdeniz bölgelerinde yoğun olarak tüketilen semizotu...

Önceki Buton Sonraki Buton
Foto Foto
12
Şub
Kış Aylarında Hangi Sebzeleri Tüketelim?
Sonbahar ve kış mevsiminin gelmesiyle yaz ayındaki sebzelerin yerini kış sebzeleri almaktadır. Sebze ve meyvelerdeki değişimin sağlığımız için birçok yararı bulunmaktadır. Mevsiminde tüketilen meyve ve sebzelerde mineral ve vitamin kaybı daha az olduğu için bağışıklık sistemimizi desteklemektedir. Kış sebzeleri nelerdir? Havuç: Kış ayının vazgeçilmez sebzesi olan havuç, A vitamini deposudur. K, C, B6 vitamini, folik asit, içermektedir. Havu...

Önceki Buton Sonraki Buton
Foto
1
Kas
Beyaz Un Yerine Ne Kullanabiliriz?
MUZ A,C,K,B vitaminleri, bakır, potasyum, magnezyum, manganez ve  fosfor minerallerini içermektedir. Yüksek potasyum,düşük sodyum kaynağıdır. Yüksek tansiyon ve kardiyovasküler hastalıkların oluşum risklerini azaltmaktadır. Mide rahatsızlıkları özellikle mide ülserine karşı koruyucu etki göstermektedir. Yüksek kalori içermektedir. Porsiyon kontrolüne dikkat edilerek tüketilmelidir. 100 gram muzda 3 gram lif bulunmaktadır. Lif içer...

Önceki Buton Sonraki Buton
Foto
10
Oca
Sağlıklı Pişirme Yöntemleri
Günlük beslenmede sağlıklı gıdalar tercih etmek kadar, sağlıklı gıdaları doğru yöntemlerle pişirmek de oldukça önemlidir. Gıdalar doğru yöntemlerle pişirildiği zaman; sindirimi kolaylaşır, lezzeti artar, renk, tat gibi unsurlar bakımından çekici hale gelir. Gıdalar uygun yöntemlerle pişirilmediğinde ise lezzet, görünüm, kıvamında istenmeyen değişiklikler meydana gelmekte ve besin değeri kayıpları oluşmaktadır. Öncelikli hedef yemekleri lezzetlend...

Önceki Buton Sonraki Buton
Foto
27
Ara
Hangi Mevsimde Hangi Sebze Meyve Tüketilmeli?
Mevsiminde tüketilen sebze ve meyvelerin besin değeri daha yüksektir ve mevsim koşullarına göre bağışıklık sisteminin desteklenmesine katkıda bulunur. Mevsim sebze ve meyveleri sağlık üzerine olumlu etkilerinin yanı sıra ekonomik ve lezzetlidir. Tüm bu nedenlerle doğanın bize sunduklarını zamanında tüketmemiz gerekir. KIŞ SEBZELERİ (ARALIK-OCAK-ŞUBAT) Kara lahana, brüksel lahanası, lahana, pazı, havuç, balkabağı, yer elması, ıspanak, k...




sağlıklı

mutlu

zinde

enerjik

BİZİ TAKİP EDİN


Fedbox kampanyalar, tarifleri ve bilgilendirmeleri kaçırmamak için eposta listemize üye olabilirsiniz.




Gönder


© 2019 Fedbox. Tüm Hakları Saklıdır..
Longplay Dijital Ajans Hizmetleri