Kahvaltı

Protein kaynağı sebzeli peynirli omlet, kalsiyum deposu peynir, yüksek C vitaminine sahip roka ile kapya biber ve lifli kepekli ekmek ile çeşitli ve sağlıklı bir kahvaltı sizleri bekliyor.

Sebzeli Mantarlı Omlet, Cevizli Peynir Topları, Kapya Biber, Tahıllı Ekşi Mayalı Ada Ekmeği

Protein kaynağı sebzeli peynirli omlet, kalsiyum deposu peynir, yüksek C vitaminine sahip roka ile kapya biber ve lifli kepekli ekmek ile çeşitli ve sağlıklı bir kahvaltı sizleri bekliyor.

1.Ara Öğün

Yaban mersini antioksidan kapasitesi en yüksek besinlerden biri olmakla ün salmıştır.

Yaban Mersini Kurusu

Yaban mersini antioksidan kapasitesi en yüksek besinlerden biri olmakla ün salmıştır.

Öğlen Yemeği

Meksika fasulyesinin, 250 gramında 80-90 g. magnezyum bulunur. Bu nedenle, magnezyum eksikliğinin neden olduğu kaygı, bitkinlik ve yorgunluk hissinin giderilmesinde etkilidir.

Zeytinyağlı Meksika Fasulyesi, Akdeniz Yeşillikleri Salatası, Yoğurtlu Havuç Mezesi

Meksika fasulyesinin, 250 gramında 80-90 g. magnezyum bulunur. Bu nedenle, magnezyum eksikliğinin neden olduğu kaygı, bitkinlik ve yorgunluk hissinin giderilmesinde etkilidir.

2.Ara Öğün

İçeriğindeki bol lif sayesinde kilo kontrolüne yardımcı olan ve mineral bakımından zengin olan bal kabağı, iddialı olduğumuz enfes cheesecake ile birleşti.

Balkabaklı Cheesecake

İçeriğindeki bol lif sayesinde kilo kontrolüne yardımcı olan ve mineral bakımından zengin olan bal kabağı, iddialı olduğumuz enfes cheesecake ile birleşti.

Akşam Yemeği

Guacamole sosun içeriğinde bulunan avokado, yüksek protein, A ve E vitaminlerini ihtiva eder. Tavuklu quesedilla’nızın da içeriğinde bulunan Guacamole sos ve salsa sosun, tavuk ile birleşmesiyle tadına doyulmaz bir lezzet ortaya çıktı.

Tavuklu Quesedilla, Guacamole Sos, Salsa Sos

Guacamole sosun içeriğinde bulunan avokado, yüksek protein, A ve E vitaminlerini ihtiva eder. Tavuklu quesedilla’nızın da içeriğinde bulunan Guacamole sos ve salsa sosun, tavuk ile birleşmesiyle tadına doyulmaz bir lezzet ortaya çıktı.

Örnek Menü Sonraki Öğün
Örnek Menü Önceki Öğün
Fedbox Logo

Fedbox yoğun isteğiniz üzerine SİLİVRİ’de

%10 İNDİRİM
20 TAM GÜNLÜK PAKETLERDE


İndirimden faydalanmak için AŞK14 kodu
ile online alım yapabilir yada
212 288 02 12 numaralı
müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Son gün: 14.02.2018

HEMEN BİLGİ AL
HEMEN SİPARİŞ VER
İşlem Durum Simge - Process Status Icon
Popup Close
Fedbox Logo

Kullanıcı Adınız:


Şifreniz:

Giriş Yap

Şifremi Unuttum

E-Posta Adresiniz:




           

MENU

GİRİŞ YAPINIZ

Kullanıcı Adınız:


Şifreniz:

Giriş Yap

Şifremi Unuttum

E-Posta Adresiniz:


Keçi Boynuzu Tozundan Şekersiz Kek


Tarif Adı Gelecek
Tarif Adı Gelecek
Tarif Adı Gelecek
Önceki Görsel
Sonraki Görsel

Harnup olarak da bilinen keçi boynuzu zengin bir lif kaynağı olmasının yanında, içeriğindeki yüksek kalsiyum ile kemik erimesini önleyici bir etkiye sahiptir. Keçi boynuzunun öğütülerek un haline getirilmesiyle elde edilen keçi boynuzu tozu ise, şeker tüketimini sınırlamak için oldukça elverişli.

Keçi boynuzu tozu tüm tariflerde kakaonun yerine aynı oranda kullanılabilir. Çocuklar için oldukça sağlıklı bir alternatif olacaktır.

Bu tarifte keçi boynuzunu tozunu kakao yerine, pekmezini ise şeker yerine kullanarak sağlıklı bir kek yaptık.

Yüksek ısıda pekmezde oluşan kanserojen bir madde olan HMF sebebiyle keki pekmez ile birlikte pişirmemenizi öneririz.  Kek fırından çıkıp biraz dinlendikten sonra üzerine sos olarak pekmez dökebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Hazırlanış Aşamaları

Yumurtalar ve keçi boynuzu tozu 5 dakika kadar çırpılır.

Daha sonra zeytinyağı ve süt de eklenerek kısa bir süre daha karıştırılır.

Un ve kabartma tozu eklenir. Uzun süre çırpmamaya dikkat edilir, sadece birbirlerine karışması yeterli gelecektir.

En son ceviz içi de eklenerek karıştırılır.

Yapışmaması için kek kalıbı az miktarda yağlanır ve hazırlanmış olan kek karışımı kaba dökülür.

Önceden 180 derecede ısıtılmış olan fırında 30 dakika pişirilir. İlk 20 dakika fırının kapağını açmamak önemlidir. 30 dakika sonra bir kürdanı keke batırarak pişip pişmediğini test edebilirsiniz.

Kek piştikten ve ılıdıktan sonra her dilim üzerine yarım kaşık pekmez gezdirerek veya tüm kalıbın üzerine yarım çay bardağı pekmezi dökerek servis yapabilirsiniz.



Malzemeler

1,5 su bardağı un

1 su bardağı keçiboynuzu tozu

2 adet yumurta

1/2 su bardağı zeytinyağı

1,5 su bardağı yarım yağlı süt

1 paket kabartma tozu

1/2 su bardağı ceviz içi

1/2 çay bardağı keçi boynuzu pekmezi



sağlıklı

mutlu

zinde

enerjik

KAMPANYALAR


Önceki Kampanya
Sonraki Kampanya

BİZİ TAKİP EDİN


Fedbox kampanyalar, tarifleri ve bilgilendirmeleri kaçırmamak için eposta listemize üye olabilirsiniz.




Gönder


© 2017 Fedbox. Tüm Hakları Saklıdır..
Longplay Dijital Ajans Hizmetleri